Instalacija i podešavanje sistema

Ako niste dobro upoznati sa kompjuterskom tehnologijom ili ne želite da trošite vreme na instaliranje i konfigurisanje kompjuterskog softvera, onda koristite usluge naših servisera koji će sve uraditi brzo i efikasno.

Međutim samostalna instalacija operativnog sistema windowsa na kompjuteru ili laptopu posle nekog vremena dovodi do problema i kvarova. To mogu biti: pad sistema, greška pri pokretanju sistema i još mnogo toga. Takvi problemi nisu neuobičajeni i nastaju jer kod tipične instalacije sistem ne uzima u obzir konfiguracione karakteristike vašeg računara. Pored toga, pogrešna instalacija će rezultirati gubitkom svih vaših ličnih postavki i podataka prethodnog operativnog sistema.

Windovs operativni sistem je odavno postao popularan kod korisnika računara. Ima intuitivni interfejs, jednostavan i njegova upotreba ne izaziva nikakve probleme.

S obzirom na gore navedeno bolje je poveriti instalaciju Operativnog sistema profesionalnim serviserima. Naši serviseri će instalirati i podesiti nov sistem kako bi ste imali udoban i siguran rad na vašem računaru.

Vreme za nov sistem

Ako na računaru vidite sledeće „simptome“:

Plavi ekran smrti – BSOD;
Neki programi ne žele da rade;
Neki programi obavljaju operacije za koje nisu namenjeni;
Windovs sistemske datoteke su oštećene
onda je vreme da ponovo instalirate windovs. Međutim, nije uvek vredno čekanja na takve kritične simptome – u svrhu prevencije preporučuje se da se operativni sistem u zavisnosti od korišćenja reinstalira jednom u dve godine.
Za potpunu bezbedan rad vašeg sistema, takođe jedan od obaveznih programa koji instaliramo je antivirus zaštita.

 

2018 GODINE RAČUNARI I DALJE DOMINIRAJU

I MESTO I DALJE ZAUIZIMAJU DESKTOP RAČUNARI
II MESTO LAPTOPOVI
III MESTO PRIPADA MOBILNIM TELEFONIMA

ZA DODATNA PITANJA STOJIMO NA RASPOLAGANJU